מתכון לקציצות בשר עשירות במעטפת

מתכון לקציצות בשר עשירות במעטפת

על ידי

אפריל 20, 2015

מתכונים

Comments are Disabled

מתכון לקציצות בשר עשירות במעטפת:

מצרכים:

  • חצי קילו בשר טחון
  • שלוש כוסות סולת
  • 3 ביצים
  • סלרי שישה גבעולים ועלים
  • 2 בצלים
  • תפוח אדמה בינוני
  • 2 גמבות אדומות

תבלינים:

  • אגוז מוסקט שלם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • מרק עוף
  • ומעט סוכר

אופן ההכנה:

שמים בקערה את הבשר הטחון, מגרדים לתוכה בצל אחד ותפוח אדמה במגרדת על הצד הדק.

קוצצים חצי מכמות הסלרי ומוסיפים לקערה, מוסיפים רבע מהאגוז מוסקט מגורר, מלח, פלפל שחור, כורכום ורבע כוס שמן ומערבבים טוב טוב.

מכינים צלחת עמוקה עם הביצים ומקשקשים אותם. וצלחת נוספת עם הסולת.

בסיר רחב ושטוח שמים שמן וחותכים את הבצל לרצועות, ומזהיבים חותכים את הגמבות לרצועות ומוסיפים לשמן על אש בינונית קוצצים את הסלרי ומכניסים לסיר, מוסיפים מים רותחים בגובה חצי סיר ואת המלח, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה מתוקה, מעט אגוז מוסקט מגורר, וחצי כף שטוחה של סוכר, מכסים ומשאירים על אש נמוכה. שמים על הגז מחבת רחבה עם שמן, ומכינים קציצות שטוחות מעט טובלים בביצה ואז בסולת ומטגנים מעט ומוסיפים לסיר עם הרוטב את הכול. בתאבון…

מתכון לקציצות בשר עשירות במעטפת
Rate this post