מתכון מרק פולים לפסח

מתכון מרק פולים לפסח

על ידי

מרץ 27, 2015

מתכונים

Comments are Disabled

מתכון מרק פולים לפסח 

מצרכים: 700 גרם פולים 1,  בצל גדול,  2 תפוחי אדמה בינוניים,  חבילת כוסברה, חצי חבילת כרפס,  עלים וגבעולים,  קילו בשר ראש.

תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום ,מרק עוף.

אופן ההכנה: אם משתמשים בפול טרי, אז מקלפים מקפיאים,  ואז מפשירים על מנת שיהיה קל לקלף את הקליפה החיצונית של הפול עצמו.

  • (בפול קפוא פשוט מפשירים ואז קל לקלף).
  • את התפוחי אדמה קולפים וחותכים לקוביות.
  • בצל לקצץ.
  • כרפס וכוסברה קצוצים גם.
  • את הבשר ראש שולקים אפשר בסיר לחץ עד שרך לגמרי.
  • את המים של הבשר שומרים למרק עצמו.

שמים את הכל כולל את המים של הבשר ששמרנו חוץ מהבשר בסיר כולל תבלינים ומעט שמן, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש עד שהכול נהיה רך ומבושל.

בסוף מוסיפים מעט כוסברה טרייה וטוחנים את הכל במטחנה ידנית, חותכים את הבשר לקוביות ומכניסים למרק מבשלים עוד עשר דקות על אש בינונית.

אז שיהיה בתאבון, חג פסח שמח לכל עם ישראל.
 
מתכון מרק פולים לפסח
4.6 (92.31%) 13 votes