מתכון קובה אדום

קובה

על ידי

פברואר 3, 2015

מתכונים

Comments are Disabled

מתכון קובה אדום:


לבצק: קילו סולת שמן מים ומלח.
לשפוך לקערה תסולת עים כף שמן, כפית מלח, ושלוש וחצי כוסות מים חמים לא רותחים(כמות מכוסות חד פעמי)לתת למים להספג מעט וללוש טוב שיהייה מעט דביק לכסות בניילון לעשר דקות.


לבשר: בשר טחון,בצל מטוגן,מלח,פלפל שחור,ופטרוזיליה.


לקצוץ בצל להזהיב, להכניס תבשר ולפורר עים מזלג לערבב כל הזמן, לשים מלח ופלפל שחור לא מעט, שתיי דקות לפניי שמכבים פטרוזיליה קצוצה.לקרר טוב טוב.


הכנת הכדורים: לקחת בצק בגודל ביצה קטנה לשטח על היד כמו פיתה לשים כף מהבשר ולסגור כלפיי מעלה,עד שנהייה כמו סוכריה להוציא את שאריות הבצק ולהדק(עדיף להוציא אוויר מהקובה).


למרק: 8 יחידות סלק אדום קטנים, בצל גדול, כרפס עלים וגבעולים, שלוש שיניי שום,(אפשר קוביות דלעת טעים מאוד)מלח, פלפל שחור, מרק עוף, מלח לימון, חומץ מעט, והרבהה סוכר לטעם חמוץ מתוק, עליי כרפס קצוצים בנוסף.


להרתיח בנפרד את הסלק לחצי בישול, בסיר נפרד של המרק לקצוץ בצל גדול לקלף את הסלק ששלקנו לחתוך קוביות ולשים עים הבצל, שום, כרפס עלים וגבעולים גם, חומץ, מים קצת מעל החצי ושמן מעט ולהרתיח.כשרתח לשים תבלינים לטעום לתקן אים צריך לבשל חצי שעה ואז להכניס תקובה, לבשל עוד עשרים דקות ובתאבון… כרפס קצוץ חמש דקות לפניי שמכבים.

מתכון קובה אדום
5 (100%) 1 vote[s]